Jag ska bli modig

Nyårslöften hit och nyårslöften dit. De bryts allt som oftast ändå. För ett år sedan lovade jag att jag skulle sluta snooza. Det har gått åt pipsvängen om jag ska vara ärlig, har nog inte klarat mer än en morgon av icke-snoozande.

Inför 2015 då? Då ska jag bara bli modig och liksom släppa kontrollen. För jag är egentligen ett fegt kontrollfreak om man nu ska överdriva lite, men nu är det slut med det. Eller jag ska jobba med att vara mer modig och släppa på kontrollen. Så nu har jag anmält mig till en franskakurs och bokat en tid hos en spåtant. Ändå ganska modigt av mig att göra två nya saker bara sådär.

Och det bästa är att det här löftet är lite abstrakt och väldigt subjektivt så jag är den enda som kan säga om jag lyckats eller inte. Och dessutom blir jag förhoppningsvis en härligare person av det hela. Kul! Nu gör jag det här. Har ni några löften eller mål för 2015?

En reaktion till “Jag ska bli modig

  1. Franskakurs är mycket nyttigt, spåtant känns lite tveksamt såvida man inte tror mycket på det. Själv har jag sedan länge slutat med nyårslöften eftersom jag nästan aldrig har lyckats hålla dem. Det enda skulle vara att försöka hålla mer rent här hemma ;-D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *