Tidens märkliga sätt att gå snabbare under sommaren

höst

För ett par dagar sedan gick jag på en kvällspromenad i linne och shorts, svettades och chockades av alla gula löv på marken. Inte kan väl hösten redan vara här, det är ju högsommarvärme. Idag sitter jag och dricker te och har tänt ett ljus mitt på eftermiddagen när regnet ruskar utanför. Kanske behöver jag erkänna att hösten faktiskt är på ingång ändå.

Sommaren gick som vanligt dödssnabbt, men jag har hunnit med en hel del somriga saker. Spontantripp till Kalmar och Karlskrona, en vecka i Portugal, Malmöfestivalande, Pridetåg, Kräftskiva, Pilbåge och så har jag börjat på babysim. Men en sak i taget, först ska den chockerande nyheten om höstens intåg få sjunka undan innan vi ser tillbaka på sommarens roligheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *