Tvångsyoga och tröttheten

selfiesjal_photoshop

Trött jag i min snygga julklapp – den mjukaste sjalen från by Malene Birger

Idag har varit den slöaste dagen på länge. Hjärnan har varit tom och ögonen trötta så mest har jag hängt i soffan och läst bok, suttit på golvet framför soffan och målat och sett de sista fyra avsnitten av Making a Murderer på Netflix. Obs! Se den! Så. himla. sjukt.

Annars har jag börjat tänka mer och mer på Santa Teresa. Lagt till destinationen i min väderapp, börjat skriva ner saker att packa, bildgoogla och blunda riktigt hårt för att försöka känna värmen. Idag är det exakt tre veckor till yogaparadiset.

Idag blev det tvångsyoga. Var tvungen att bryta mitt soffmaraton och på grund av envis julförkylning blev det korta 15 minuter på mattan med fokus på flexibilitet. Skönt att sträcka igenom kroppen lite och det är ändå bättre än ingenting tänker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *