Klick, klick!

Klickade just hem lite semesterkläder. En kjol och två klänningar – en lång och en kort. Lustigt det där hur en kommande resa kan få det att kännas som att jag bara måste ha något nytt att ha på mig. Det är ju inte så att jag har några sommarkläder alls hemma, eller? Nåja, det var ju rea…

Det var däremot inte rea på de träningskläder jag klickade hem från en annan sida. Men till mitt försvar så ska jag på en yogaresa och kommer spendera mycket tid i träningskläder. Dessutom så försöker jag ju träna året runt här hemma i Sverige och behöver lite ny motivation (träningsmotivation kommer ju enbart från nya träningskläder, det är sedan gammalt).

Mina tankar kretsar otroligt mycket på den kommande resan. Jag menar Costa Rica och New York. Yoga, värme, strand och djungel. Storstad, shopping, kultur och god mat. Och såklart alla människor jag hoppas få möta. Har redan börjat skapa en lista på viktiga saker att packa som spf 50 och bikini, men det dröjer nog inte länge förrän det bildas en klädhög med sommarkläder att packa ner. Först ska julen packas ner och lägenheten städas från granbarr. Hur gör man sig av med en gran förresten?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *