Dagen det aldrig slutade regna

Nej, idag verkar det inte vilja sluta regna, men det gör inget. Jag har tänt ett ljus här bredvid mig på skrivbordet, det luktar vanilj. Så dricker jag mängder av te i olika smak. Fast just nu kaffe, blev plötsligt väldigt sömnig och det ska motarbetas. Så har jag ringt och avbokat dagens aktivitet och det känns såå skönt. Tanken att slippa gå dit har motiverat mig till att jobba hårdare här hemma.

Igårkväll fann jag en 15-minuters tränings-dvd i min samling, fick den på centralstationen i Malmö av Viktväktarna en gång, de tyckte kanske jag behövde banta. Det är ett kort träningspass med rörelser inspirerade av yoga och pilates, så imorse testade jag. Väldigt skönt sätt att väcka kroppen på och dessutom ger det träning. Så nu är målet att varje vardagsmorgon (på helgerna kan man inte begära något på morgonen) köra den dvd:n. En sak är säker; det kan inte skada.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *