Solen skiner himlen är blå…

Massvis med minusar ute och strålande solsken. Deadlinen hölls och reportaget blev skrivet i tid. Kanske inte det bästa jag skrivit, men det får vara så. På senaste har jag mått så jäkla dåligt att jag bara är glad att jag lyckas fokusera korta stunder. När jag jobbar eller är i skolan går all energi åt till att dölja smärta och allt annat dåligt mående, väl hemma kollapsar jag i en liten hög. Igår grät jag av panik när jag insåg att jag var tvungen att äta mer än gjort under dagen. Mitt förhållande till mat är aningens ansträngt just nu. Jag som älskar att äta får nu tvinga i mig portioner mindre än en treårings. Men jag kämpar vidare.

Idag blir det lite pill här hemma i lugn takt. Men först blir det en promenad i solen. Måste ju testa mina nya vinterskor. Framförallt ska jag försöka samla lite energi och mysa med mig själv. Dock vet jag aldrig hur dagen utvecklar sig med tanke på magen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *