Saker jag ångrar

1.       Att jag aldrig köpte ett extra element

Det var bara det. Just nu. Jag ska berätta vad jag har på mig idag. Trosor, jeans, strumpor, raggsockar, linne, skjorta och en tjock, stickad kofta. Mina fötter, händer, näsa och armar är som ispinnar. Jag tog en varm dusch för ett par timmar sedan, men det var bara en tillfällig lösning, inte ens min kopp te gav varaktig effekt. Nu har jag precis bäddat ner mig och datorn i soffan under ett täcke och bredvid mig står varmt kaffe. Näsan, händerna och armarna fryser fortfarande, men svårt att jobba vid datorn med vantar, speciellt då jag bara har tumvantar hemma.

Förutom det så är det lunch. Jag har fått ringt en del samtal, men nu har jag en timmes telefonpaus och mailar istället. Sen fortsätter jag ringa slut på telefonens batteri. En fixardag helt enkelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *