Det lilla Sophia-monstret

Det bor ett otrevligt litet monster i mig. På senaste har det varit framme mer än vanligt. Det slänger bitchiga kommentarer runt sig, suckar högt, himlar med ögonen, är extremt otåligt och tycker att de flesta i sin närhet är otroligt störande och jobbiga. Monstret idiotförklarar ofta och menar att alla andra gör saker bara för att jävlas med en.

Så varför har detta otrevliga monster varit så himla aktivt? Pms tänker ni kanske, men nej så länge har ingen människa pms. Visst kan det finnas en irritation på livet efter allt strul med sjukskrivningar, långsamt läkande hand men då borde irritationen minskas och inte öka i takt med att handen blir bättre. Jag äter bra, tränar 3-4 gånger i veckan och sover bra om natten. Således har jag kommit fram till att det är stress.

Jag är vidrigt trött, lättirriterad, hugger så fort jag får chansen, ingen koncentrationsförmåga alls, är osugen, har tappat min humor, blir grinig när någon pratar om onödiga saker istället för att hålla sig till ämnet. Ni hör… jag är en rätt vidrig människa nu. Även om jag försöker hålla tillbaka, så sipprar det ur små elakheter ändå. Nu är bara frågan, hur tusan bryter jag detta hemska mönster?!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *