Ordning och reda, pengar på fredag

Titta vilken hög med mer eller mindre viktiga papper jag samlat ihop idag. Det är post från några veckor tillbaka. Kanske till och med från nyår eller redan från december. Jag har bara plockat ut räkningar när de behövt betalas. Ska bli kul att se vad jag hittar. Idag ska allt sättas i pärm, slängas eller vad man nu kan göra med högen. Välorganiserat ska det bli. Men först ska jag skriva ett journalistporträtt och en affärsidé/plan. Eller så blandar jag och göra lite av allt samtidigt. Tänkte nörda ihop ett cv i InDesign också. Snyggt ska det ju vara! Redan hållt igång i drygt fem timmar, tryckt i mig en kanna kaffe och strukit två saker från dagens att-göra-lista. Blir en lång och rolig dag, för även jobb ska vara roligt.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *