Leka sjukhus

Dessa tre små behållare fick jag i posten idag. Där ska jag lägga bajs. Ni vet kanske att jag bland annat har väldigt ont i magen och att jag håller på att bli utredd av läkare vad det är för fel på min lilla magen. Än sålänge har en polyp i gallan upptäckts. Den ska väck! Gallan alltså, med polypen. Det har jag bestämt, operation får det bli. Gallan gör ändå ingen nytta.

Men min läkare fortsätter leta fel i magen. Nu vill han titta på mitt bajs. I tre dagar ska jag samla bajs i dessa behållare. Dom är jättesmå, som ett pekfinger ungefär. Ser ni pinnen som sitter från locket? Den pinnen ska jag rota i bajset för att samla upp det liksom. Så fick jag sådana små lappar att sätta på röret. Fick massor med lappar, förstår inte riktigt vad de betyder mer än att jag ska leka sjukhus här hemma.

Ena pappret beskriver hur jag ska göra. Man ska fånga upp bajset i ett rent (engångs-)kärl. Kul att de känner att de måste förtydliga engångs. Skulle jag använda finporslinet annars eller? Om mitt bajs har legat i ett kärl är jag inte direkt intresserad av att använda det till något annat än att fylla soporna med.

Det står inte var proverna ska sen. Kanske bäst att ringa sjukhuset och fråga vem som ska ha mitt bajs. Ska bli spännande detta. Dricker massa starkt kaffe nu för att få igång magen lite. Vill testa detta nu.

Postad i OkategoriseradeTaggar

En reaktion till “Leka sjukhus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *