12 timmar, and counting

Har nu jobbat i tolv timmar och klockan är bara strax efter åtta. Tur det för jag har massor kvar att göra. Den där högen har jag inte ens hunnit tänka på. Jag har börjat på affärsplanen, inte skänkt en tanke åt budget dock. Jag har tänkt på min skoluppgift. Jag har visserligen skickat saker till tryckeriet, korrat och layoutat en verksamhetsplan på 10 sidor. Det tar ju massor med tid att fibbla med den jäkeln och inte är det klar ännu. Säkert gjort mer saker jag har glömt. Nu tror jag att jag ska ta mig en matpaus. Kanske ska offra mig på att laga mat, eller? Inte ätit ett så kallat ordentligt mål mat på flera dagar. Visst har jag ätit mackor, en sallad, youghurt, en micro pan pizza och liknande. Men ingen hemmalagad mat. Lite snabbmakaroner kanske det får bli, för jag börjar bli snurrig i bollen efter tolv timmar framför datorn. Matpaus och sen jobbar jag lite till va!? Tåget går ju inte förrän 06.39 imorgon.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *