Inte uppe med tuppen

Klockan ringde 8.00 ringde väckarklockan. Jag tyckte igår att dygnet måste börja vridas rätt inför praktikstarten. Blev det så att jag steg upp klockan åtta?? Icke! Halv tio rullade jag ur sängen. Tvättiden började klockan tio så det blev att packa tvätt och gå bort mot tvättstugan. Eftersom tvättstugan är i huset bredvid så måste jag gå upp på stora vägen några meter i mitt fina morgonrufs. Ett par sneda blickar blev det idag, får bjuda på det.

Igår måste det ha varit rusning efter kattsand på Herrhagen. För när jag skulle till Konsum och inhandla kattsand så var den slut!! Förstår ni? SLUT!!! Inte ett enda märke/sort fanns kvar. Så idag fick jag vakna till den underbara doften kattbajs. Efter nästa tur i tvättstugan får det bli Konsum och kattsand igen, för så här kan vi inte ha det här hemma. Huu…

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *