En underbar man

Sitter hemma och tittar på filmen Casanova. Jag har inte sett så mycket av Lasse Hallströms verk, utan det enda jag visste om honom, förutom filmerna, är det jag fått reda på under de somrar jag jobbade på hans och Lena Olins favoritcafé hemma i Skanör. Han är en jordnära, nästan lite blyg och väldigt sympatisk person. Alltid lika tacksam och trevlig att prata med. Tyvärr är det inte så många av hans senare filmer som faller mig i smaken, rent genremässigt. Men vilken konstnär han är. Visst storyn och genren är inte riktigt min smak i filmväg, men den är fantasktiskt bra gjord. Skådespeleriet är fantastiskt. Synd att han inte gör mer av min typ av filmer, får njuta av konstverket och hoppas på det bästa.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *