Hösten börjar klarna

Jag kom ju inte in på den journalistikurs jag vill läsa till hösten. Varken första eller andra urvalet behandlade mig väl. Men nu! Nyss! Fick ett mail från skolan, de sa att jag kom in om jag fortfarande ville. Helt underbart bra ju! Nu får jag csn hela hösten (om de godkänner det) så pengarna är det lugnt med. Jag har MASSOR att göra hela hösten. Praktiken, journalistiken och galet mycket styrelsegrejer. Men allt är ju roligt så jag klagar inte. Kommer bli en bra höst jobb/plugg mässigt. Bara hoppas att någon vill ge mig ett jobb i januari sen. Men hösten är klar!! Underbart!

Hittade förresten en nyckel i torktumlaren förut. Vad är oddsen? Jag känner inte igen den, så jag fick vara duktig och maila fastighetsskötaren. Så vänta och se om någon saknar den, annars är det kanske min. Undrar vart den leder…

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *