Egotime?

Lustig dag idag, fick tvättat, diskat, städat, jobbat undan det som skulle göras, kom in på journalistikkursen, men ändå lyckas jag bli påmind om allt som gör ont. Det är mycket som gör ont just nu och det krävs tydligen inte så mycket för att bli påmind. Jag såg fram emot att vara hemma i Karlstad ett tag och ta hand om mig själv och jobba och få lite ordning på mitt liv efter en sommar med alldeles för mycket fest och för lite seriositet, men nu vill jag bara bort.

Ett gigant drama har uppstått där jag står i mitten och inte riktigt vet hur jag ska hantera. Borde vara egoist och göra det som är bäst för mig, men samtidigt påverkar det mina vänner negativt. Usch, är kanske dags att sätta mig själv först ändå. Givetvis gör jag fel och ältar det dåliga istället för att fokusera på det positiva. Finns trots allt mycket positivt omkring mig, men det negativa tar en massa plats.

Imorgon ska jag i alla fall till Stockholm på möte över dagen, så lite får jag komma bort. Sen flyttar Cissi upp imorgon så det blir nog lite filmkväll när jag är tillbaka, så då får jag förhoppningsvis skingra tankarna. Annars hjälper jobbet mig med att skingra tankarna. Bevisligen inte tillräckligt, men för stunden i alla fall.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *