Som ett eko i huvudet

Jag har inget annat att göra än att skriva. Alltså två recensioner, en krönika, en essä, en hemtenta och massor med jobbansökningar (och självklart min bok). Tv tråkar ut mig idag. Jag saknar sommaren. Inte så mycket sommaren i sig (gillar ju höst och vinter), men sättet att umgås med människor. Att hänga med vänner var och varannan dag, få bli lite tisdagsfull utan konstiga blickar, vara fylld av inspiration men slut på tid. Nu är jag slut på inspiration, inte ett enda ord skriver jag ner utan sitter och stirrar på de få tecken som redan är skrivna och förstår inte hur jag ska fortsätta. Förstå mig rätt nu; Jag älskar att skriva och vill syssla med det varje dag, men ibland tappar man orden. Imorgon är det jag som köper hem en flaska vin och skriver tills fingrarna blöder. Sålänge letar jag efter orden i en bok och i drömmarnas värld.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *