Måndagsmorgon

Så är det nya vecka igen. Jag ligger i sängen och myser medan doften av kaffe sprider sig i lägenheten. Jodå, för när jag var uppe och kissade nyss så passade jag på, alldeles trött och förvirrad, att sätta på kaffe. Har jag förresten berättat för er att jag ofta vinglar när jag är trött? Det är sant, jag vinglar som om jag vore full, men är bara trött.

Nu får jag nog sätta mig och jobb på den där deadlinen jag har tills imorgon. Har egentligen föreläsning på skolan nu på förmiddagen, men uppgiften känns viktigare. Dessutom så handlar föreläsningen om research och det läste jag på journalistiukkursen och hade tenta på till och med. Så det är nog ingen större fara om jag missar. Ska ju jobba i eftermiddag så då blir det inget skrivet.

Denna vecka väntar jag på tre(!!!!) paket från posten. Hoppas alla kommer jättesnart, typ idag eller imorgon. Ett är jag tveksam till om det kommer denna vecka alls, men det vore trevligt för innehållet är en jacka och idag är det frostigt på bilarna, alltså kallt. Nu ska jag bespara er från mitt svammel och lägga orden och energin på min essä istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *