Hej söndag

Jag måste verkligen sluta med min nya vana att vakna vid nio varje dag. Jättetråkigt på en sovmorgonsöndag att vakna nio. Igår var en riktigt rolig kväll, trots att jag var helt ovan vid nykterhet vid fest. Det var så längesen jag var nykter på en fest att jag nästan glömt bort hur man gör, eller hur de onyktra gör. Men trevligt var det i alla fall.

Idag är det stora fixardagen inför morgondagens konsekvenser. Jag ska in till stan och hämta mjukisar och andra varma sköna kläder, fixa film och storkok. Eller i alla fall köpa på mig många färdigrätter. Tror nämligen att mjuka saker och mat är allt som behövs efter en operation (och smärtlindring). Hörde rykten om en brunch med trevliga människor också och det är en välkommen distraktion i fixandet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *