Det snurrar i min skalle

Tankar och vilja möts av stress, trötthet och handlingsförlamning. Spenderade dagen på Content Day igår och fick en hel del inspiration både för arbetet och privat, fantastiska föreläsare. Det finns så mycket jag vill göra, formulera och tänka klart, men efter flera veckor med väldigt hög arbetsbelastning har kroppen börjat påpeka att nu är det för mycket så kommer liksom inget vettigt ur mig nu. Idag sitter jag i mjukisar och arbetar hemifrån, men det enda min kropp skriker efter är sömn och vila. Det liksom bara snurrar och jag lyckas inte fokusera för fem öre på det jag ska göra. I helgen blir det fokus på vila och återhämtning så att tankar och idéer kan följas åt av energi och handlingskraft. Men innan helgen startar blir det en kopp kaffe som får hjälpa min fokus på plats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *