Grattis på ettårsdagen…

…till min mage! Idag är det ett år sedan jag opererades och det känns nästan som ett nytt liv. En vardag utan ständigt illamående, magont, trötthet och feber nästan en gång i veckan är ju helt fantastisk! Visst får jag en släng av magkramp efter ett surt äpple, eller mår lite illa av magkatarr som uppstått av stress, men det är ingenting i jämförelse med hur åren innan operationen såg ut. Såhär såg jag ut operationsdagen:

Lite nervös och suddig tjej tidigt på morgonen

Outfit dagen till ära: sjukhusstrumpor, sjukhustrosor och sjukhusskjorta

Efteråt var stackars magen svullen, öm och lite blodig under plåsterna. De hade ju skurit fyra hål och plockat bort ett organ. Och jag? Ja, jag var alldeles morfindrogad de nästkommande dagarna.

En reaktion till “Grattis på ettårsdagen…

  1. Ja, du var lite sum när jag hämtade dig. Men någon dag senare fick jag leverera en pizza med vitlökssås och då förstod jag att du hade fått livsandarna tillbaka ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *