Ni vill kanske veta

Iklädd sexig sjukhusoutfit…

Ni kanske undrar hur det gått, om inte behöver ni inte fortsätta läsa. Mitt klagande på magont har inte varit obefogat. Kronisk inflammation sa den mikroskopiska undersökningen av min galla efter den plockats ut. Tur att den är borta kan man tycka. Dessutom så var polypen som växte i gallan och ställde till besvär helt godartad. Så jag är glad över det beskedet. Jag är även glad över att det går bra utan smärtstillande (fuskade lite på jobb idag dock) och att min energi är tillbaka efter operationen. Och på måndag kan jag börja träna dvs powerwalks och situps. Nu ska bara såren läka och ärren bli snygga, men vad skulle fula ärr egentligen ha för betydelse om jag mår bättre?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *