Med snabba byxor på…

… kan jag göra allt! Efter att ha vaknat, druckit kaffe och firat att vågen visade ett kilo mindre (jepp, det är sant, vägde mig tre gånger för säkerhetsskull) tog jag på mig mina snabba byxor för att svettas lite. En timmes hård powerwalk i solen. Det blir liksom hårt när jag svettas så det rinner av mig och den envisa förkylningen gör det lite tyngre att andas. Väl hemma gjordes övningar för mage, rygg och armar och sedan avslutade jag med att stretcha hela kroppen. Visst är stretching typ det skönaste som finns?! Och vet ni vad jag sedan såg? Två magrutor! På riktigt! Jag är så glad och peppad. Kanske kan ha magtröja om en månad ändå. Visst de är små mina rutor, sitter högt upp på magen liksom ovanför den fläskiga biten, men de gör mig fan lycklig ändå. Och angående bilden: mitt skrev är inte självlysande, solen träffade knasigt när bilden togs och de där osexiga plåsterna som skymtas på magen får jag dras med ett bra tag till säger sjuksyrror och farbror doktor och det är väl bäst att lyda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *