Jag mår illa

Ligger däckad på soffan av illamående. Visst jag mår illa typ 6 av sju dagar i veckan, men idag är det nästan outhärdligt. Ont i magen och illamående, två saker jag är rätt bra på att förtränga nästan dagligen. Idag lyckas jag inte förtränga. Idag ligger jag här och vill lite ha en kille som är läkare eller en mamma som lyssnar på mitt klagande och fixar huskurer.

Ni är rätt dåliga på att kommentera. Men idag kan ni väl skicka en sympatikommentar eller varför inte ett uppmuntrande sms? Det vore trevligt. Jag vet ju att ni läser liksom, varför inte en liten hälsning då?

En reaktion till “Jag mår illa

  1. Stackars min lilla tös. Mammas huskurer vet jag inte om dom hjälper.
    Men du hade skrivit en jättefin text om en plats idag. Toppen duktig är du.
    Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *