Dags att ta det på allvar

Träningen alltså. Igårkväll var jag ute på powerwalk och hade ett trevligt sällskap med mig. Så kanske inte den snabbaste powerwalken, men definitivt den snackigaste och det är minst lika viktigt. Drygt sju kilometer avverkades på bara lite mer än en timme. Det känns i mina otränade ben och alla de där sit-upsen och plankorna jag gjorde efter hemkomst känns i lilla magen, men det är bra saker att känna. Osköna fast sköna. Nu har jag skrivit en liten lista på saker jag behöver för att inte frysa i mitt vintertränande såsom pannband, byxor och träningsjacka. Jag har väl sagt att jag gillar listor?! Hahha, jag skriver massvis av listor varje dag och nu har jag en ny till samlingen, härligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *