Yr och svimmig

Min gamla vana att svimma ofta verkar på väg tillbaka. Flera gånger om dagen får jag svimmakänningar. Har ingen betydelse hur mycket jag äter och dricker, jag blir yr ändå. Lika yr både innan och efter maten. Nu var det flera månader sen jag svimmade sist, men verkar inte vara långt borta nu. Tro mig, jag äter och dricker bra. Trots att jag vill bli av med dallret så är jag svag för mat så jag äter nyttigt och flera gånger om dagen. Har ju tidigare haft dåligt med folsyra och nån vitamin, kanske är så igen. Kanske är så att jag måste ringa min läkare och tjata lite igen.

Visserligen så stoppar yrseln inte mig, den gör mig bara lite långsammare ibland. Den stoppar mig definitivt inte från att dricka vin med några av mina bästa killar idag. Utgång har dock blivit tveksamt. Och för säkerhetsskull stoppar jag i mig yoghurt med banan och müsli trots att jag är mätt. Rödtjut here I come!

Postad i OkategoriseradeTaggar

En reaktion till “Yr och svimmig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *