Tjock och glad

Det var en bra kväll igår. Inte topp 10, men bra. Blev utgång för första gången sedan december och jag vet precis varför jag inte går ut längre. Det är inte så roligt, helt enkelt. Visst träffar jag mycket folk jag inte träffar så ofta, men annars är det rätt lamt. Då får man ju alltid för sig att dricka det roligt. Vin, shot och drink hjälpte inte. Jag och Sandra begav oss mot McDonalds strax efter ett, de hade stängt så vi siktade på Burger King, de hade också stängt. Tur man kan lita på Eddie´s. Hej Gorby och Billy!! Och ikväll ska jag och Sandra ut och käka, så det går verkligen jättebra med min bantning. Kommer vara tjock till sommaren istället. Tjock men glad.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *