Vi ska på Kent ★

123 Blekinge

Nästan lika stolta som vi är över fisken på bilden är vi över våra nyinköpta biljetter till Kent. Jag fick ansvaret att skaffa oss biljetter till deras avslutningskonsert i Malmö. 30 minuter innan biljettsläpp börjar hjärtat bulta och handsvetten rinna. Det är ett stort ansvar jag fått av min storebror. Jag loggade in på Ticnet och hamnade i kö. Typ världens längsta kö. 39 minuter senare kom jag in och biljetterna var slut.

Besvikelsen. Ilskan över att andrahandsförsäljningen redan blomstrade på Blocket. Och en oväntad ilska mot Ticnet. Jag som alltid tyckt det varit dumt att bli arg på Ticnet, det är ju inte deras fel att jag slumpades långt bak i kön. Ett djupt andetag senare (och ungefär 50 försök till biljettköp senare) ansåg jag mig besegrad. En sista chans fick ändå Ticnet, jag tänkte att det kanske fanns en konsert nära Malmö med biljetter kvar. Men då fanns det plötsligt något bättre. En extrakonsert i Malmö!

Snabbt fixade jag två biljetter och syskonens lycka är oändlig (typ). Det har varit en nervös lördagsförmiddag med känslorna på utsidan, men jag gjorde det. Vi ska se Kent på deras avslutningsturné i november!

PS. Jag lovar att lämna nappen hemma. Kent är ju inte i närheten av lika läskig som en liten firre.

En reaktion till “Vi ska på Kent ★

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *