R.I.P. Coffee

Bild 2011-01-28 kl. 08.56

Idag hände det som inte fick hända. Det kom inget kaffe från min kaffemaskin. Eller jo, det kom faktiskt kaffe, men det hamnade i en sumpbehållare och inte i koppen. Nespressos kundtjänst (för övrigt bemannad dygnet runt) var gulliga och presenterade en lösning. Jag testade, men det kom inget kaffe för den sakens skull. Ringde Nespresso igen, de konstaterade att min maskin var trasig och behövde skickas på lagning och jag skulle få en lånemaskin. Himla bra kan man ju tycka, men lånemaskinen kommer först i slutet av veckan/början av nästa vecka. Det hjälper inte mitt akuta kaffebehov. Nespresso har service av allra högsta kvalitet (på riktigt alltså!), men den dagen de levererar en lånemaskin vid dörren inom 1 timme är servicenirvana uppnådd. Istället hittar ni mig irrandes runt i stan på jakt efter kaffe inom kort.

Bilden är säkert fyra år gammal, men man kan verkligen se vad en kopp kaffe betyder för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *