Planerad spontanfylla på en måndag…

Igår kom Boss hem efter en månads tågluff. Detta firas givetvis med en spontanfylla planerad sen i lördags då hans hemkomst offentliggjordes. Den här mannen är en av mina bästa vänner och vi har alla saknat honom massor, livet är liiiiite mindre roligt utan honom. Fast det är också mer bekymmerslöst, haha….  Vi körde alltså en spontanfest, vi drack hemmabryggt nollevin, för på en spontanfest (även en planerad sådan) så hinner vi ju inte inhandla alkohol på bolaget. Min tanke var att jag skulle ta det ganska lugnt och inte dricka så mycket, ville ju vara i skolan till åtta och skriva klart min hemtenta. Min plan sprack… Jag kom hem vid tre-tiden i natt, men lyckades ta mig upp till skolan redan till halv tio! Jag är imponerad över att snooz-knappen inte lockade mer. Det var en enormt rolig kväll/natt med massa skratt och fysisk kontakt man inte ser varje dag. Jag är helnöjd och hoppas Boss stannar kvar i Karlstad ett bra tag nu, iaf tills jag ska flytta till Malmö, då lurar jag med honom ner….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *