ont i magen

Helgen har förflutit väldans slappt, mest legat på sheriffen, haft ont i magen och halvsovit framför film eller tv. Känner mig som en bra vän som kommer hem till mina vänner och bara är osocial och mår dåligt. Kan ju hoppas att jag spridit lite glädje iaf. Slappheten har varvats med lite fest, lugn fest torsdag och lite mer olugnare fest lördag.

Förutom osocialt slappande har jag mest haft ont i magen och varit trött, fortfarande ont i magen och trött. Vet inte varför men vore faktiskt ganska skönt att bli av med det. Att känna mig frisk och kry vore inte helt fel, var alldeles för längesedan, minns inte när dock. Det kanske är mitt livsöde. Eller som Martin sa i torsdags: Sophia, du blir kanske inte bakis för att du mår dåligt varje dag, så det jämnar ut sig liksom…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *