Nu springer jag

löpschema

Jag tar tag i löpningen nu. I slutet av förra veckan letade jag rätt på ett enkelt löpschema, skrev ut och satte upp på kylskåpet. Rotade fram en grön penna som strategiskt placerades bredvid. Nu var jag redo för måndag och löptur nr 1.

Eller löptur nr 1 var mer rask gång än löpning. Jag har nämligen letat rätt på ett nybörjarschema. Det är under min egentliga nivå, men det är precis vad jag behöver just nu. Jag har allt för mycket stress och press i mitt liv just nu och löpningen ska ju bli ett slags fristad och inte ett oöverkomligt tvång.

Oavsett svårighetsgrad så kan ni tro att det var härligt att bocka av det första passet med den gröna pennan. Nu ska jag belöna mig själv med te och knäckemackor framför ett avsnitt av The Good Wife i väntan på det utlovade ovädret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *