Min onsdag i Stockholm i bilder

Kommer till konferensen. Går på toaletten. Där har de världens sötaste lilla påse med tamponger, trosskydd, tandpetare och annat välbehövligt. Urgulligt

Checkade in på hotellet. Då krigar jag i myrornas krig. Ni får titta jävligt noga, men mitt namn står där. Mitt i kriget. Heja de vita!

Efter 35-års jubileet gick alla till KGB. Där fanns Sparkling KGB att dricka. Bilden är sned, ni får vrida på huvudet. KGB är den mest vänstra puben jag någonsin varit på. Vi kom ca 40 personer i kostym och klänning och drack Sparkling KGB. Komik på högsta nivå. Det var alla bilder som följde med hem. Dokumenterade det viktigaste alltså. Eller, det var en till bild på när jag var med i myrornas krig, men kändes lite för mycket att publicera båda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *