Jullov

Ja, nästan i alla fall. Får ju inte jobba på jättelänge för hela kontoret är stängt. Fast jag kommer fuska och smyga upp och vattna blommor, ta in post och gå runt och kolla läget liksom. Kändes konstigt med sovmorgon på en torsdag. Stannade länge i sängen drack kaffe och såg House (har bara två avsnitt kvar och behöver en ny serie att grotta ner mig i), sen klev jag upp drack mer kaffe, åt smörgåsar med leverpastej och läste ett glossigt magasin.

Nu skriver jag listor. Listor över saker jag ska leta efter på mellandagsrean. För jag är så shoppingsugen att jag nästan spricker! Det botas tydligen med listor. Så är jag krasslig (igen!). Lite tjock i halsen och lite snorig, men eftersom det bara är lite så ignorerar jag. Tänkte börja träna idag, men det lilla snoret får mig att låta bli.

Tänkte ta en långpromenad på väg till affären, men höftont fick mig att halta fram. Ja, HÖFTONT! Dag två av någon typ av låsning i höften som får mig att känna mig som 65 år. Istället får det bli att göra nyttigt i hemmet. Sortera papper, betala räkningar, diska disken, läsa bok, se de sista avsnitten av House och göra sådant som 65-åringar mest gör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *