Jag vill ha en näsvattenkanna

Nässkölj kanske det heter!? Har himlans ont i bihålorna och haft det en vecka nu, förutom i helgen då jag var lite piggare och mindre snorig. Kanske så att min kropp kan veckodagar och tycker att på helgen ska man vara frisk så man kan leka. Är i alla fall trött på onda bihålor, snor och nässpray och de där nässköljarna är ju som små mirakel. Städar alla bihålor liksom. Hade panerat en morgonpowerwalk med tillhörande träning, men det får bli en lugnare promenad lite senare istället.

Idag har jag en del jobbansökningar att skicka iväg. Så ska jag städa ett kök (mitt alltså, ser ut som bombnedslag där inne) och så har jag lite ny inspiration till min bok kanske att det blir ett utkast till ett nytt kapitel. Ikväll är det hemmamatch igen och som vanligt håller jag tummarna för att min finaste bror ska ringa och fråga om jag vill hänga med. Det är så (för er som inte redan vet) att företaget där min bror jobbar har säsongskort till MFFs hemmamatcher, min bror är ansvarig över korten och om ingen på företaget vill gå får jag följa med ibland.

En reaktion till “Jag vill ha en näsvattenkanna

  1. nasaline finns att köpa på apoteket. typ som en spruta som man kan skölja näsan med. man blandar ljummet vatten och salt utan jod. beroendeframkallande!! krya på dig, kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *