Jag har blivit fet

Jag trodde (hoppades) på att jag kanske eventuellt hade gått ner ett gram eller två på senaste. Tänk så fel jag hade. Jag har blivit tjock. Vilken kamp jag just hade med jeansen! Nu sitter de på i alla fall. Lär spricka i när jag sätter mig på cykeln. Men det bjuder jag på. Ska ner till ElGiganten så kör ni förbi en tjej på cykel där rumpan hänger ut genom ett hål i jeansen, så är det jag. Ni kan väl vinka lite glatt till mig då?! Önska mig lycka till.

En reaktion till “Jag har blivit fet

  1. Haha, nu ångrar ju jag att jag inte tog en tur till malmö idag, för DE skulle jag vilja se ;)
    O angående smoothien -JAG VET! Hur bra e inte de?! Synd att dom kostar ungefär en miljon styck, men de e de väl värt? Man slipper skala o fixa en massa… :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *