I´m a busy girl…

Okej, en snabb uppdatering, hela onsdagen och torsdagen har jag varit på utbildning med jobb, eller ja vi var på jobb och blev utbildade i ett nytt datorsystem. Jag anser mig själv vara lättlärd och ha relativt stor datorvana, detta stämmer bevisligen bra efter dessa två dagar. Totalt nästan 17 timmar på två dagar, jag kände att jag hade ett grepp om systemet efter 3-4 timmar. Men jag är även yngst och van att ta in information pga av skolan.

På tal om skolan så skulle jag ha lämnat in en hemtenta igår vid midnatt, men detta skedde icke! Jag hann vara hemma ca en timme innan telefonen plingade, det var fest på gång. Pluggtrött och sugen på att träffa folk begav vi oss upp till Frödingshöjd och Greken. Jag kom hem vid två, min väckarklocka ringde vid sex huuu….
Efter fyra timmars sömn och nio timmars jobb var jag helt slut när jag kom hem idag. Jag var hemma i tio minuter när telefonen plingar igen, då e det bilbingo på g!! Bara till att bege sig ner på stan, bli upphämtad och göra sig redo för bilbingo. En bingopenna införskaffades och givetvis en massa siffror. Men vann vi nånting!? NEJ, givetvis inte. Men mysigt va det och dit ska jag igen. Det är en sak som är säker iaf. Nu är det dags för mig att försvinna in i en välförtjänt sömn….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *