En motiverad måndag

Det var skönt att kliva upp idag och gå till jobb. Dagarna känns mer motiverade och jag får massor gjort, dock har jag varit dödstrött efter Oscarsnatten. Sedan jag kom hem har jag både diskat och sökt jobb och fixat med lite småsaker trots en heldag på jobb och brutal huvudvärk (jag måste lära mig dricka vatten under arbetsdagen!). Jag önskar jag fick gå till ett jobb varje dag.

Idag har jag lärt mig att jag väldigt sällan sträcker ut armen på jobb. Igår började det nämligen skjuta ut smärta ur min armbåge när jag sträckte den rak (legat konstigt?) och idag på jobb gjorde det bara två gånger. Jag jobbar med krokiga armar tydligen. En lärdom jag kanske inte kommer ha så mycket nytta av, men som passande nog kom på internationella musarmsdagen. Inte för att jag har musarm, har inte ens en mus. Jodå, det finns en sådan dag också, kanske även det kunskap jag inte kommer ha någon nytta av. Nu ska jag nyttja den sista gnutta energi i min kropp för kvällen innan sömnen fyller på förråden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *