En lat bokonsdag

20151028TheMartian

Dagen började med 1,5 timmes promenad i Slottsparken, det vill säga efter en timmes morgonkaffe framför datorn. Sedan har resten av dagen spenderats i soffan. Innehållet i muggen har skiftat från te till kaffe och tillbaka till te igen. I handen har boken haft sin givna plats.

Äntligen har min koncentrationsförmåga börjat komma tillbaka och, kanske tack vare en hittills väldigt bra bok, har jag kunnat läsa timmar i sträck. Jag slukades helt av boken och glömde äta lunch idag. Alla tankar på saker jag borde/måste göra slog jag bort och lät mig ha en lat onsdag och stanna i boken. En helt fantastisk känsla.

Imorgon kanske jag lyckas fixa till bilderna (och visa dem för er) jag tog förra veckan när jag passade hus i Falsterbo och besökte både skog och strand med kameran. Men nu mer te och mer bok.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *