skor, skor, skor!

skor

Det finns få materiella ting som kan få mig att tappa andan av beundran och ha-begär som skor. Det har min garderob (och hall, bokhylla och stundtals även köket) fått lida för i flera år. Vid min förra flytt räknades mina fotdon till över 70 par. Under åren har det rensats och slängts en hel del även om totalsiffran ofta landat på densamma. Inköpen har ju varit frekventa.

Tills nu. Jag har tröttnat på att en bokhylla, hela hallgolvet och en halv garderob tas upp av skor jag sällan eller aldrig använder. Skor som gett skav, är fruktansvärt obekväma, nästan omöjliga att gå i eller helt enkelt inte min stil. Som troféer har de stått där ståtligt på rad och samlat ovärdigt damm. Tills för ett par dagar sedan. Skorna ställdes i prydliga rader och sorterades i spara (endast skor jag faktiskt använder fick hamna här, de där sjukt snygga pumpsen med 12 cm klack som är lite för stora tar jag ju aldrig på mig när det vankas fest om jag ska vara helt ärlig…), skänkas och säljas.

En IKEA-kasse med skor skänks, 16 par ligger på försäljningssidor för småpengar i hopp om att de blir mer använda av någon annan och jag har en tom bokhylla och en välorganiserad skogarderob. För att trösta ett skoälskande hjärta klickades skorna på bilden hem från BRANDOS. Jag menar, även om det är skönt att rensa ut och jag vet att mina kära skor får nya hem så måste jag ju ha något tjusigt på fötterna…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *