Effektiv förmiddag med goda nyheter, frieri och nålar

Min morgon började på Operagrillen och frukostmöte med MiM. Som vanligt var det väldigt intressant och denna gång pratades det om sinnesmarknadsföring. Något efterföljande mingel blev det inte för så fort sista ordet var sagt sprang jag vidare till dagens andra punkt. Sjukgymnasten.

Där kom nålarna fram och första akupunkturen blev gjord. Jag blev avrådd från i stort sett all träning förutom löpning och promenader. Antagligen dags att ta tag i den där löpning på allvar nu då.

Nästa stopp blev ögondoktorn. Efter att under flera månader haft strängt linsförbud var det dags för nytt avgörande. Jag klarade synundersökningen galant. Ingenting var dubbelt eller suddigt längre. Och efter läkaren färgat mina ögon gula och noggrant inspekterat ögonen i en stor apparat kom domen: Det ser bra ut. Jag frågade typ fem gånger om det var sant, fick jag ha linser igen? Jomenvisst, allt var bra.

När jag glädjande skuttade därifrån kom det fram en tjej och ställde sig på knä och friade. Jag tackade självklart ja, vi kramades och hennes kompisar filmade.

Allt detta innan klockan ens hunnit slå elva. Inte konstigt att jag är helt slut strax efter lunch.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *