Underbar och älskad av alla

Har ni sett att på bilden i förra inlägget ser det nästan ut som jag håller ett gravtest i handen. Speciellt om man ser mitt ansikte, hur jag håller den och hur jag stolt visar upp den för kameran. Haha, så är det bara en nagelfil. Så tokigt det kan bli.

Har sett Robinson finalen ikväll. Tråkigt med ett ö-råd som avslut kan jag tycka. Har inte så mycket att säga om vinnaren, inte en personlig favorit, men absolut värdig i mina ögon. Nu är det den här söta filmen som får underhålla mig tills jag somnar. Underbar och älskad av alla, har bara sett den en gång, men minns att jag blev positivt överraskad. Nu känns den lagom för en lördagskväll i trötthetens tecken.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *