Tänker som en fisk

Efter dagens styrelsemöte har jag insett att ekonomer inte kan göra en budget. Inte konstigt det blir finanskriser lite då och då när ekonomer inte ens klarar av att göra en enkel budget. Inte ens efter en komplettering klarar de av det. Jag säger då det… Självklart är jag trött och längtar efter hotellsängen, men lite sugen på bus i Stockholm är jag allt. Kanske en liten tupplur först bara, eller en tur på stan…

I tisdags åt jag sushi till lunch med pappa, idag åt jag sushi till lunch med styrelsen. Imorgon är jag sugen på att köpa sushi till min Sophiafredag.Undrar om jag blir lite mer som en fisk efter all sushi, eller som ett riskorn kanske? Hoppas jag inte börjar lukta fisk bara, det vore otrevligt. Min Sophiafredag berättar jag mer om när det är dags, nu är det ju bara torsdag.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *