Sophia + Snooze = sant

Fick sova hela tre timmar inatt. Aldrig varit med om att jag legat vaken i sängen i nästan tre timmar utan att somna. Eller aldrig är kanske att överdriva, men extremt sällan är det i alla fall. När jag låg där inatt kom jag på massa bra saker att blogga om, får se hur många som jag minns och hur mycket jag hinner blogga idag. Ska vara på en arbetsmaknadsdag på Södertörns högskola hela dagen och till kvällen blir det bankett.

Imorse var det jag snoozeknappen som hade dejt, så det fick bli att springa till tåget. Tur att tåget var 2 minuter sent. 1:a klass åker jag idag, fanns inga andra biljetter, så frukost fick man gratis. Är det fel av mig att klaga på att brödet var torrt?! Äh, sak samma, jag vill åka 1:a klass fler gånger.

Förresten jag har fått problem med mitt hår! Det är så elektriskt så jag måste sätta upp allt. Vad jag än gör så slimmas hälften mot huvudet och andra hälften står åt alla håll och kanter. Vad ska jag göra? Behöver tips…

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *