Om idioter och svikare

Idioter och svikare är folkslag jag inte gillar. Ikväll har jag stött på båda. Fast det är samma person. Förstår inte hur folk tänker, eller OM de tänker. Hur kan man göra personer som är en närmast illa? Hur lyckas man var korkad och samtidigt svika någon? Okej, det hänger väl ihop, men någon form av samvete eller vett borde finnas i skallen. En sak är säker, jag gillar inte denna människa. Har försökt, varit trevlig, pratat, lyssnat men det går inte. Ett sånt beteende är inte okej. Så om du råkar vara en idiot, allmänt korkad eller har för vana att svika dina nära, låt mig vara ifred. Jag vill inte ha något med de folkslagen att göra. Jag vill inte att mina vänner ska drabbas av er, vilket de tyvärr gör.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *