skriva sova packa sova skriva?!?!

Jag är trött, har ont i både mage och rygg. Allt är som vanligt alltså, jämna krämpor så att säga. Men mest är jag kramsjuk, hade kunnat gosa in mig i någons famn och mysa lite, kanske bli lite pillad i håret. Får helt enkelt skaffa mig en kramkompis.

Måste skriva en artikel idag, ska lämna in två stycken imorgon och jag hinner nog bara skriva en imorgon, så blir till att skiva lite nu. Den ska visserligen bara vara på 1500 tecken, men jag har endast skrivit 83, alltså en mening. Tröttheten tar över och knuffar bort all inspiration. Jag kan kanske skriva lite på praktiken imorgon och sedan har jag ju 6 timmars tågresa och en kväll på hotell att skriva på. Lyckas jag bara få en tanke om hur artikeln ska vara uppbyggd så tar det inte lång tid att skriva. Skriva är trots allt något jag verkligen älskar och vill bli bättre på, men måste finnas en tanke och lite inspiration innan jag sätter igång. Äh, nu svamlar jag bara. Ska kanske ta och packa lite innan jag somnar…. eller så sover jag bara, det är ju trots allt det jag gör bäst!

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *