Sista natten i Skåne

Ligger redo i sängen för en sista natt hos mamma. Jag är trött efter min semester så får åka hem och vila upp mig med jobb(?!). Kan sammanfatta dessa dagar med trevliga människor, promenader, kärt återseende, äta och dricka gott, spela spel, träffa familj och bara njuta. Visserligen så känns det bra att inte ha jobbat alls, men jag längtar lite till imorgon då jag kickstartar efter påsken.

Klockan är ställd på 04.30, pappa hämtar 05.20, tåget mot Stockholm och en dag fylld av möten går 06.14. Så fort jag satt mig på tåget blir det till att förbereda dagens möten. Det bästa av allt är faktiskt att jag till slut landar i Karlstad i morgonkväll. I min egna lägenhet, min egna soffa och min egna (världens bästa) säng. Fast det får ni garanterat höra mer om imorgon…

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *