Hemma och trött

Jag är äntligen hemma igen och jag är dödstrött. Gårdagen blev inte riktigt som planerad dvs Trelleborg och fest. Istället satt jag med mamma på akuten i sju timmar. Vi fick vänta i fem (!!!) timmar innan vi ens träffade en läkare. Helt sjukt länge, speciellt när det typ var folktomt. Jag satt och tänkte på allt jag hade kunnat göra istället. Vara på den roliga festen, se en film eller tre, spela spel med familjen och kanske sova. Men jag hade inte velat vara någon annanstans än med min mamma när hon har så ont. Det slutade i alla fall väl och vi var åter hos mamma vid fyra på morgonen.

Nu sitter jag och väntar på mina julklappar. Min bror tog nämligen med de till Malmö igår och nu sitter jag utan. Han rea-shoppar, sen kommer han med paket till mig. Tills dess ska jag äta och sova på soffan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *