På måndag börjar jag

Jag har gått och skaffat en PT. En sådan där online PT som kräver att jag har sjukt mycket disciplin för det står ingen riktig människa på gymmet och väntar på att pusha mig till att göra mitt bästa. Istället ska jag göra allt själv och skicka veckorapporter. Det ska vägas och mätas och fotas. Utvärderas vad som fungerar och inte fungerar. Men framförallt så ska jag träna och äta. Jag ska äta typ dubbelt så mycket som jag brukar, bara det blir svårt.

Idag kom träningsschema och kostschema. Känns absolut möjligt, det är bara disciplinen som kan hindra mig. Träningen och maten är anpassad efter mina skador, allergier och preferenser. Så det enda som väntar är att sätta igång. Imorgon är det jag som fyller kylen med mat, mäter, väger och fotar kroppen och förbereder mat osv för att första veckan ska fungera smidigt. Jag har fokus på slutmålet, var jag vill vara 1 juni när jag är klar med programmet, samtidigt som jag tar en dag i taget och satsar på att fullfölja den dagens kost- och träningsschema.

Detta är verkligen inga hokus pokus grejer, utan bara bra mat och bra träning. Men att jag betalar för att få den hjälp och det stöd jag känner att jag behöver. Jag är så himla taggad för att få ordning på kroppen, inte bara bli stark och smal utan att bli smärtfri, få mer energi och ny inspiration till träning och kost. Jag tar med glädje emot pepp de kommande månaderna!

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *