Morgontankar

Sitter som vanligt på tåget. Har sett en film, ätit frukost, sett Mad Men, druckit både te och kaffe och sovit. Nu lyssnar jag på haschmusik. Ni vet sån musik som helt omöjligt har blivit skriven utan att de rökt på. Jag gillar haschmusik, tycker det är mysigt. Tur man inte behöver röka på för att lyssna.

Mitt evil eye har jobbat flitigt idag. Mellan 6.00 och 9.00 har jag fått tre personer på tåget att sluta prata i telefon genom att bara stirra med mitt evil eye. Efter nio är det inte lönt att försöka, då är klockan för mycket.

Det är snö utanför fönstret. Jag har varit i Malmö en vecka och liksom glömt det där med snö. I Norrköping så snöade det och snön låg kvar. Tur jag bara åkte igenom, jag är inte klädd för snö. Har visserligen inte varit klädd för snö på hela vintern, men ändå. Fast snö är kul, håller tummarna för en till vinter som denna. Men först sommar och innan dess möte på kontoret.

Förra terminen fick jag klydda med två lärare om att få göra en tenta. Häromdagen fick jag reda på att jag inte fick göra den längre, för det var nya lärare lärare på kursen. Nu fick jag ett bra besked. Endast EN hemtenta istället för fyra. Och jag får göra den nu, eller om ett par veckor kom vi fram till. Ulf är bra. Tack för hjälpen Ulf och var snäll när du rättar ;)

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *