Min fina mamma

Titta, jag hittade en bild på mamma. På facebook. Den är jättesnodd därifrån. Hon fyller år idag. GRATTIS till dig mamma! Hon är helt enkelt en alldeles fantastiskt underbar moder. Förutom att hon gav både mig och min bror liv, så är hon min bästa vän (en av de iaf…).

Nyss ringde SEB till mig. Det är min bank, det är även där mamma jobbar. Det var en undersökningsgrej, tjejen undrade om jag var nöjd med min bank och bla bla… Sen påpekade jag att mamma jobbar på SEB, hon har även fullmakt och kan sköta mina bankaffärer med hjälp av sina kollegor. Då blev den här tjejen jättenervös och började fnittra och visste inte riktigt vad hon skulle säga. Det var som om jag blev hennes överman bara för att mamma jobbade på SEB. Jättelustigt. Hon tackade för sig och vi lade på luren.

Förresten om ni vet vad min mamma heter så kan ni väl googla på henne, står massor med roliga saker om henne. Om man tycker politik och kommuner och sånt är skojjigt. Jag lärde mig massor med nytt. Och när ni ändå håller på kan ni ju googla lite om mig med. Vem vet?! Ni kanske lär er något.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *